zaterdag 8 oktober 2011

Nieuwe stoffen en meer ...

Even een paar foto's gemaakt van mijn laatste aankopen:
*
*
Bovenstaande STAAARS stof van Farbenmix en rood/rose stippenkatoen, een paar sierbandjes en magneetsluitingen kocht ik bij de webwinkel van Lilian: Kleurenmix. Hier wil ik een AllesDrin-Tasche van Farbenmix van gaan maken.  Het bandje rechtsboven in beeld is het extraatje dat bij mijn bestelling zat. 
*
*
Ook kocht ik een paar meter Milli stof van Tausendschönes. Weken geleden kon je deze stof al voorbestellen en vandaag werd 'ie geleverd. Ik vind het prachtige stof, nu nog even bedanken wat ik er van wil gaan maken.
*
*
Bovenstaand boek, Für dich genäht, is van Sabine Kortman van Smila's World. Het staat vol met leuke naaiprojectjes. Dit boek moest ik gewoon hebben, ik vind het namelijk heerlijk om dit soort boeken 's avonds op de bank door te bladeren. Ik kocht het bij bol.com.
*
*
Ook het boek op bovenstaande foto, Häkelideen mit Granny Squares, vind ik een topper. Het staat vol met verschillende Granny Squares en een aantal projecten die je met die squares kunt maken. Lijkt me leuk om me  de komende winteravonden mee bezig te houden. Ook dit boek kocht ik bij bol.com.
*
*
Als laatste kocht ik gisterne het nieuwe E-book van Sanna/Bunte Nadel: Banju, een kussen dat je kunt haken.
Zoals jullie zien heb ik weer genoeg om me de komende tijd mee te vermaken. Wordt vervolgd ...

2 opmerkingen:

Joozz zei

Oh, wat een geweldige aankopen. De geplastificeerde stof en het Smila boek heb ik ook. Het Granny boek lijkt me geweldig en het gehaakte kussen staat op mijn wensenlijstje. Veel plezier met alles.
Groetjes, Josette

Collie-Collie.com zei

Je hebt voorlopig héél wat leuks te doen. Wat een mooie stofjes, bandjes en boeken.

Ik zit ook vaak op de bank door boekjes te bladeren... zo gezellig en leuk!

Veel plezier met je schatten, groetjes, Collie