maandag 29 april 2013

Zomergarderobe

Op het Sancho forum loopt momenteel de uitdaging:

Zomergarderobe voor jezelf? Wie doet er mee?


Ik heb besloten dat ik mee ga doen, want ik kan absoluut wel wat nieuwe zomerkleding gebruiken. Ik ben ik mijn stoffenvoorraad gedoken en heb er een aantal leuke combinaties uitgevist. Daarna al mijn patronenbladen doorgesnuffeld en zie hieronder het resultaat van mijn zoektocht: 

Stoffen voor jasjes:


Van links naar rechts en van boven naar onder: kobaltblauwe stretchkatoen, mint kleurige punta di roma, antracietgrijze punta di roma en donkerblauwe stretchjeans.


Patronen voor jasjes:Ik heb overigens nog geen definitieve keuze gemaakt wat betreft de patronen die ik ga gebruiken.


Stoffen voor broeken:


Van links naar rechts en van boven naar onder: mintgroene stretchjeans, gevlekte lichtblauwe jeans, blauw/wit gestreepte katoen en donkere stretchjeans.


Patronen voor broeken:

Tricot stoffen voor shirts:


Van links naar rechts en van boven naar onder: ausbrenner tricot lime tie dye, ausbrenner tricot blauw tie dye, neon roze/grijs gestreepte tricot en neon groen/grijs gestreepte tricot.


Van boven naar onder: rode kreuktricot, witte tricot met gekleurde vogels en kobaltblauwe kreuktricot.


Van links naar rechts en van boven naar onder: mintkleurige tricot in linnenlook, tricot met verfspetters, grijze tricot in linnenlook en grijs/zwart gemeleerde tricot.

Patronen voor shirts:


Een deel van de stoffen kocht ik een tijdje terug bij Bas Bastiaans. Ook de stofjes die ik gisteren op het Stoffenspektakel kocht wil ik gaan gebruiken en de rest komt uit mijn voorraad.

Een aantal combinaties ... en er zijn er vast nog veel meer te bedenken.

Geen opmerkingen: