donderdag 5 juli 2012

Update

Al bijna een half jaar niets op mijn blog geschreven .... de hoogste tijd dus voor een update. Lang getwijfeld of ik dit allemaal online zou zetten, maar  weloverwogen besloten om het toch te doen. Vorig jaar eindigde somber, op 29 december overleed mijn schoonmoeder. Hier schreef ik er al iets over. Op 10 januari overleed de schoonvader van mijn zus. En dat terwijl zijn vrouw doodziek in het ziekenhuis lag, gewoon niet te begrijpen. Op 2 maart dit jaar overleed de partner van mijn vader, bijna 24 jaar waren ze samen. Zij was echt een fantastische beppe voor mijn kinderen. Geen verschil in hoe ze haar 'eigen' kleinkinderen en de kleinkinderen van mijn vader behandelde. Petje af, daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen. En of het nog niet genoeg was, overleed op 28 april ook nog de dochter van mijn vaders partner. Nog maar 49 jaar oud. Zomaar, zonder enige waarschuwing. Niet te bevatten zoiets.

Gelukkig heb ik ook nog goed nieuws te melden ..... ik heb namelijk een nieuwe baan. Begin februari solliciteerde ik in het verzorgingshuis waar ik stage gelopen heb. 's Middags 2 uur op gesprek en om 5 uur kreeg ik al een telefoontje dat ik was aangenomen. Nu werk ik sinds 1 maart in de avonddienst en ik heb het er prima naar mijn zin.

Natuurlijk heb ik de afgelopen maanden ook zo nu en dan iets genaaid, maar de zin om het op de foto te zetten en te bloggen was er niet. Nu ik een beetje bijgekomen ben van alles ga ik eens wat foto's maken en laat ik jullie zo nu en dan mijn creaties van de afgelopen tijd zien.

Om te beginnen een foto van mijn nieuwe tuinbankje, gekregen voor mijn verjaardag in maart. Helaas geen kant en klare kussens kunnen vinden, dus schuimrubber besteld en met een lapje uit de voorraad er iets leuks van gemaakt.


   

2 opmerkingen:

Isabelle zei

Wat een verschrikkelijke en heftige periode hebben jij en je naasten achter de rug. Dat zal je niet in de koude kleren gaan zitten!! Gecondoleerd...
Ik kan me goed voorstellen dat bloggen het laatste is waar je aan denkt (heel herkenbaar voor mij, heb er ook totaal geen behoefte meer aan).
Maar wel super dat je de baan hebt! En wat goed dat je je opleiding ook hebt afgerond, petje af hoor!

Ik wil je heel veel sterkte, liefde en geluk toewensen.

Collie-Collie.com zei

Gecondoleerd. Wat een heftige periode hebben jij en je naasten achter de rug zeg! Daar moet je inderdaad even van bij komen en ik kan me voorstellen dat bloggen het laatste is waar je op zo'n moment aan denkt.

Fijn dat je een nieuwe baan hebt, waar je het ook naar je zin hebt.

Je kussens zijn supermooi gelukt. Daar kan je heerlijk van genieten.

Groetjes, Collie