dinsdag 26 april 2011

Een zomerjasje voor Ilse

Wat gaat de tijd toch snel, het is alweer meer dan een maand geleden sinds mijn laatste bericht.Vandaag heb ik mezelf maar een beste schop onder de kont gegeven en ben nu druk bezig met het maken van foto's. Die foto's hoop ik deze week nog te plaatsen.

Om te beginnen een babyjasje. In opdracht gemaakt: een zomerjasje voor de kleine Ilse. Als voorbeeld diende het oranje babyjasje van Lisanne. De basis voor het nagetekende patroon is het jasje uit de Zwergenverpackung van Farbenmix. De borduurtjes heten Herzblumen en zijn te koop bij Smila's World. Het was even een klus, maar ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ook de beppe, die de opdracht gaf èn de moeder van Ilse vinden het jasje prachtig. Ik maakte het jasje in maat 74/80. Klik op de foto's om ze in het groot te bekijken
 *
*
 *
Het voorbeeldjasje, bijna 13 jaar geleden gemaakt toen Lisanne nog maar 2 weken oud was. Dit is echt zo'n kledingstuk waar ik geen afscheid van kan nemen. Straks breng ik het weer naar zolder, in de doos met andere dingen die ik beslist bewaren wil.
*
 *
 *
 *

5 opmerkingen:

Renate zei

Wunderschöne Jacken, bin echt begeistert. LG Renate

wilma zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
wilma zei

Een heel leuk jasje en goed nagemaakt van het andere!

Anna zei

waauw wat een mooi jasje!, de verse.... maar vooral het oranje jasje!! prachtig, idd goed bewaren :)

groetjes

PeTrA zei

Ik snap wel waarom je daar geen afstand van kan nemen.. gewoon prachtig zulke jasjes!
Mooie stofjes en belijning.. en heel mooi nagemaakt!

groetjes..Petra