woensdag 1 april 2009

Stoffenbeurs Leeuwarden

Vandaag naar de stoffenbeurs in Leeuwarden geweest. Hieronder een foto van de buit.
**
Achter de rol met spijkerstof zit een klein verhaaltje : Ik wou graag 5 meter van deze prachtige soepele spijkerstof, maar de verkoper had géén zin om te meten. Dus heb ik de hele rol meegekregen ! Super toch ? Thuis heb ik natuurlijk wél gemeten, blijkt er 10,5 meter op te zitten ! Leuk, leuk, leuk. Jullie begrijpen zeker wel dat mijn dag geslaagd is ?
Ook heb ik nog het zeer gewilde Roos 3019 patroon kunnen kopen en wel in beide versies. Van Jenny had ik inmiddels de A-versie al over kunnen tekenen, maar ik vind het toch fijner om zelf de originelen te hebben.
Om 11 uur een bakkie koffie gedronken samen met Saskia, Mieke, Isabelle, Thea en Jenny. Het was erg gezellig. Zo gezellig dat ik ook nog gebleven ben om een broodje te eten. Dames, bedankt !

4 opmerkingen:

Collie zei

Dat is nog eens goes shoppen! Mooie stofjes heb je gekocht. Ik wist niet dat er 2 modelletjes waren van de Roos 3019. Ik heb namenlijk vorige week van Jenny ook een copie gekregen, heel erg fijn! Ik ben benieuwd hoe die andere versie eruit ziet!

Groetjes, Collie

Isabelle zei

Wauw, dat is heeeel veel meer!! Had Saskia het goed geraden!

Riny zei

Hoi Janny,wat leuk om te lezen dat je op de Stoffenbeurs geweest bent en zoveel moois hebt kunnen kopen.Ik was jl dinsdag bij mn schoonmoeder in Ljouwert maar wist niet dat het woensdag beurs was.Wat een enige stofjes heb je ingeslagen.Vooral dat roze vind ik heel leuk.Morgen wil ik naar Delft gaan voor de stoffenbeurs.Ben nl op zoek naar leuke bloemtjestricot voor een shirt voor mezelf.Mag ik vragen waar jij de quiltlineaal hebt gekocht van Omnigrid?Wil er ook graag één bestellen om vierkantjes te maken.Is nu zo'n getob met de schaar.gr.van Riny

saffiertje zei

Wat en bben jij zeg met meer dan de helft aan stof meer... zo'n verkoper wil ik ook wel treffen! je andere stofjes en lintjes zijn helemaal sweet!!!!

gr Miranda